Orion 201

112,000 €
Njësi Shërbimi
Magnet I
Kati:
1
74.4m2
Dyqan me sipërfaqe 74.4 m2. I pozicionuar në Veri me ndricim dhe ajërim të mirë. Dyqani ka formë të rregullt drejtkëndore me një tualet të pozicionuar në pjesën fundore të tij. Sipërfaqja e bën këtë dyqan të përshtatshëm për shumëllojshmëri biznesesh.