Parkimi 20065

20,000 €
Parkim
Ursa 1
Kati:
-2
42.5m2

Me dy kate nën tokë të dedikuar parkimit, Kontakt ofron parkim të sigurt për banoret. Çdo post ka hapësirën e tij autonome dhe ka sipërfaqe optimale për hapësirën e planifikuar për parkim.

Orientimi i drejtë nëpërmjet sinjalistikës, ajrimi natyral i hapësirës , cilësia e realizimit dhe siguria që mundësohet, janë bindja për investimin tuaj.