Parkimi 20121

14.000 €
Me dy kate nën tokë të dedikuar parkimit, Kontakt ofron parkim të sigurt për banoret. Çdo post ka hapësirën e tij autonome dhe ka sipërfaqe optimale për hapësirën e planifikuar për parkim. Orientimi i drejtë nëpërmjet sinjalistikës, ajrimi natyral i hapësirës, cilësia e realizimit dhe siguria që mundësohet, janë bindja për investimin tuaj.
Njësi: 
Vend Parkim
Objekti: 
Leo
Ursa
Kati: 
-2
Sip: 
27.5m 2

Kërko njësinë tënde!