Perseus 20007

5,000 €
Depo
Magnet I
Kati:
-1
18.1m2

Depo me sipërfaqe 18.1 m2. Ndrodhet në katin e parë nëntokë i cili ka ndricim dhe ajërim natyral. Ambjenti ka sipërfaqe shumë të përshtatshmë për te përmbushur nevojat për depozitimin e sendeve të ndryshme të familjes.