Apartamenti 4011

81.000 €

Apartament 1+1 me siperfaqe 67.2 m2. Hyrja te mundeson akses te menjehershem me kendin e guzhines. Ne te djathe te hyrjes nje minikorridor te lidh me dhomen e gjumit dhe tualetin. Ambienti eshte I ndricuar dhe ajrosur mjaftueshem nga dritaret dhe llozha.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
1
Sip: 
67.2m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!