Apartamenti 4012

93.000 €

Apartament 1+1 me siperfaqe 77 m². Hyrja te mundeson aksesin ne koridor ku ndahen zona e dites nga dhoma e gjumit dhe tualeti. Siperfaqet e ambienteve jane te bollshme te ndricuara mire. Aksesi I zones se ndenjes ne llozhe e ben ate perfekte dhe mjaft te pershtatshme per te kaluar diten dhe aktivitet e saj.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
1
Sip: 
77.0m 2
Orientimi: 
Veri

Kërko njësinë tënde!