Apartamenti 4015

88.000 €

Apartament 2+1 me siperfaqe 72.7 m². Hyrja e cila te fton ne korridor, ku aksesohet per ne dhomat e gjumit, tualetin dhe ne fund ne zonen e dites. Me nje siperfaqe minimale per nje apartament 2+1 por i mireorganizuar ku ndarja e zones se dites me ate te nates eshte bere ne menyre te paster duke siguruar hapesira te mjaftueshme. Aksesi I zones se nates ne llozhë, I ventiluar dhe ndricuar mire nga orientimi I dyfishte e ben ate perfekte dhe mjaft te pershtatshme per te kaluar diten dhe aktivitet e saj.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
1
Sip: 
72.6m 2
Orientimi: 
Jug
Perëndim

Kërko njësinë tënde!