Apartamenti 4017

75.000 €

Apartament 1+1 me siperfaqe 62.2 m². Hyrja te mundeson akses te menjehershem me kendin e guzhines. Ne te majte te hyrjes ndodhet dhoma e gjumit dhe tualeti. Aksesi I zones se ndenjes ne llozhe e ben ate perfekte dhe mjaft te pershtatshme per te kaluar diten dhe aktivitet e saj.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
1
Sip: 
62.2m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!