Apartamenti 6018

56.000 €

Apartament 1+1 me siperfaqe 46.6 m². Hyrja me nje korridor te vogel te mundeson akses te menjehershem me kendin e guzhines. Ne te djathte te hyrjes ndodhet tualeti. Aksesi I zones kryesore te apartamentit ne llozhe e ben ate perfekte dhe mjaft te pershtatshme per te kaluar diten dhe aktivitet e saj.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
1
Sip: 
46.6m 2
Orientimi: 
Lindje

Kërko njësinë tënde!