Apartamenti 6020

93.000 €

Apartament 2+1 me siperfaqe 78.4 m². Apartament ne te cilin nderthuren te gjithe elementet cilesore per ta bere te shkelqyer. Hyrja e cila te fton ne korridor, ku ndahen paster zona e dites nga ajo e nates. Me siperfaqe te bollshme, te mire ndricuara nga vetrata te medha dhe orientim nga jugu ne cdo ambient, I jep apartamentit cilesi te shkeqyera. Llozha me siperfaqe te bollshme e ben ate perfekte dhe mjaft te pershtatshme per te kaluar diten dhe aktivitet e saj.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
1
Sip: 
77.4m 2
Orientimi: 
Jug

Kërko njësinë tënde!