Njësi Shërbimi 4017

80.000 €

Njesi sherbimi 4017, me siperfaqe 53.2 m2. Kjo njesi ka nje siperfaqe racionale qe e ben ate te pershtatshme per cdo lloj aktiviteti. Forma e paster, dritaret e medha plot drite, tualeti ne pjesen fundore dhe ndricmi I mire e bejne kete njesi idealen per biznesin tuaj. 

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Leo
Kati: 
1
Sip: 
53.2m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!