Njësi Shërbimi 5011

87.000 €

Njesi sherbimi 5011, me siperfaqe 57.4 m2. Kjo njesi ka nje siperfaqe racionale qe e ben ate te pershtatshme per cdo lloj aktiviteti. Forma e paster, dritaret e medha plot drite, tualeti ne pjesen fundore, ndricmi I mire dhe pozicioni I favorshem nga sheshi I brendshem e bejne kete njesi idealen per biznesin tuaj. 

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Leo
Kati: 
1
Sip: 
57.4m 2
Orientimi: 
Veri

Kërko njësinë tënde!