Apartamenti 4101

71.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 63.7 m2. Hyrja të mundëson akses të menjëhershëm në këndin e kuzhinës. Në të djathë të hyrjes një minikorridor të lidh me dhomën e gjumit dhe tualetin. Ambienti është i ndriçuar dhe ajrosur mjaftueshëm nga dritaret dhe llozha.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
10
Sip: 
63.7m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!