Apartamenti 5102

75.000 €

Apartament 1+1 me siperfaqe 67.9 m². Hyrja te mundeson akses ne korridor ku shperndahen ambjentet e sallonit, dhomes se gjumit dhe tualetit. Orientimi I apartamentit nga jugu dhe aksesi I zones se ndenjes ne llozhë e ben ate perfekt per ndricim natyral dhe ia rrisin vlerat ketij apartamenti.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
10
Sip: 
67.9m 2
Orientimi: 
Jug

Kërko njësinë tënde!