Apartamenti 5111

97.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 87.6 m². Apartamenti i ka hapësirat mjaft mirë të organizuara. Hyrja të fton në korridorin në formë L-je. Korridori në fillim të jep akses në të majtë në zonën e ditës, dhe në të djathtë në tualetin kryesor. Pjesa e dytë e korridorit të lidh me dhomat e gjumit. Pajisja e dhomës matrimoniale me tualet dhe e këndit të ndenjes me llozhë e bëjnë këtë apartament t’i përmbushë të gjitha kushtet për të qenë i përkryer.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
11
Sip: 
87.6m 2
Orientimi: 
Veri

Kërko njësinë tënde!