Apartamenti 6113

69.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 57.1 m². Hyrja të mundëson akses të menjëhershëm në këndin e kuzhinës. Në të majtë të hyrjes ndodhet dhoma e gjumit dhe tualeti. Aksesi i zonës së ndenjes në llozhë e bën këtë njësi perfekte dhe mjaft të përshtatshme për të kaluar ditën dhe aktivitet e saj.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
11
Sip: 
57.1m 2
Orientimi: 
Veri

Kërko njësinë tënde!