Apartamenti 6022

68.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 61.7 m². Hyrja të mundëson akses në një hapësirë korridori ku shpërndahen mirë zona e ndenjes, këndi i gatimit, dhoma e gjumit dhe tualeti. Orientimi i apartamentit nga jugu dhe aksesi i zonës së ndenjes në llozhë e bën atë perfekt për ndriçim natyral dhe ia rrisin vlerat këtij apartamenti.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
2
Sip: 
61.7m 2
Orientimi: 
Jug

Kërko njësinë tënde!