Apartamenti 6023

68.000 €
Apartament 1+1 me sipërfaqe 56.5 m². Hyrja të mundëson akses të menjehershëm me këndin e kuzhinës. Në të djathtë të hyrjes ndodhet dhoma e gjumit dhe tualeti. Aksesi i zonës së ndenjes në llozhë e bën atë perfekte dhe mjaft të përshtatshme për të kaluar ditën dhe aktivitet e saj.
Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
2
Sip: 
56.5m 2
Orientimi: 
Veri

Kërko njësinë tënde!