Apartamenti 6028

115.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 95.4 m². Apartament në të cilin ndërthuren të gjithë elementët cilësorë për ta bërë thjesht të shkëlqyer. Hyrja e cila të fton në korridor, ku ndodhen tualeti kryesor dhe lavanderia, sipërfaqja e bollshme e zonës së ditës me akses në llozhë, ndarja e qartë e zonës së ditës me atë të natës, orientimi i 2-fishtë, ku dominon ai lindje, janë komponentë cilësore që karakterizojnë këtë apartament.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
2
Sip: 
95.4m 2
Orientimi: 
Jug
Lindje

Kërko njësinë tënde!