Apartamenti 6029

115.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 104.5 m². Apartament në të cilin ndërthuren të gjithë elementët cilesorë për ta bërë të shkëlqyer. Hyrja e cila të fton në korridor, ku ndahen pastër zona e ditës nga ajo e natës. Sipërfaqet e bollshme, të mirëndriçuara nga vetrata të mëdha dhe orientimi nga jugu, i jep apartamentit cilësi të shkëqyera. Llozha me sipërfaqe të bollshme e bën këtë njësi perfekte dhe mjaft të përshtatshme për të kaluar ditën dhe aktivitet e saj.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
2
Sip: 
104.5m 2
Orientimi: 
Jug

Kërko njësinë tënde!