Apartamenti 6036

115.000 €

Apartament 2+1 me siperfaqe 95.4 m². Apartament ne te cilin nderthuren te gjithe elementet cilesore per ta bere te shkelqyer. Hyrja e cila te fton ne korridor, ku ndodhen tualeti kryesor dhe lavanderia, siperfaqja e bollshme e zones se dites me akses ne llozhe, ndarja e qarte e zones se dites me ate te nates, orientimi i 2 fishte ku dominon ai lindje, jane komponente cilesore qe karakterizojne kete apartament. 

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
3
Sip: 
95.4m 2
Orientimi: 
Jug

Kërko njësinë tënde!