Apartamenti 4046

106.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 88.0 m². Hyrja të fton në korridor, nga ku aksesohet për në dhomat e gjumit, tualetin dhe në fund në zonën e ditës. Apartamenti është i mirëorganizuar, i ventiluar dhe i ndriçuar nga orientimi i dyfishtë. Ndarja e zonës së ditës me atë të natës është bërë në mënyrë të pastër, duke siguruar hapësira të mjaftueshme. Aksesi i zonës së ndenjes dhe kuzhinës në llozhë dhe orientimi i dyfishtë e bën këtë njësi perfekte dhe mjaft të përshtatshme për të kaluar ditën dhe aktivitet e saj.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
4
Sip: 
88.0m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!