Apartamenti 4051

71.000 €

Apartament 1+1 me siperfaqe 63.7 m2. Hyrja te mundeson akses te menjehershem me kendin e guzhines. Ne te djathe te hyrjes nje minikorridor te lidh me dhomen e gjumit dhe tualetin. Ambienti eshte i ndricuar dhe ajrosur mjaftueshem nga dritaret dhe llozha.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
5
Sip: 
63.7m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!