Apartamenti 4062

77.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 63.4m². Hyrja të mundëson aksesin në koridor, ku ndahen zona e ditës nga dhoma e gjumit dhe tualeti. Sipërfaqet e ambienteve janë të bollshme dhe të ndriçuara mirë. Aksesi i zonës së ndenjes në llozhë, e bën atë perfekte dhe mjaft të përshtatshme për të kaluar ditën dhe aktivitet e saj.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
6
Sip: 
63.4m 2
Orientimi: 
Veri

Kërko njësinë tënde!