Apartamenti 4066

97.000 €

Apartament 2+1 me siperfaqe 88.0 m². Hyrja e cila te fton ne korridor, ku aksesohet per ne dhomat e gjumit, tualetin dhe ne fund ne zonen e dites. Apartamenti eshte i mireorganizuar, I ventiluar dhe I ndricuar nga orientimi I dyfishte. Ndarja e zones se dites me ate te nates eshte bere ne menyre te paster duke siguruar hapesira te mjaftueshme. Aksesi I zones se ndenjes dhe kuzhines ne llozhe dhe orientimi I dyfishte e ben ate perfekte dhe mjaft te pershtatshme per te kaluar diten dhe aktivitet e saj.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
6
Sip: 
88.0m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!