Apartamenti 4085

137.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 74.6 m². Me një sipërfaqe minimale për një apartament 2+1 por i mirëorganizuar dhe i ndriçuar nga orientimi i dyfishtë. Zona e ditës është qendra e apartamentit ku shpërndahen të gjitha funksionet. Aksesi i zonës së ndenjes në llozhë e bën këtë njësi perfekte dhe mjaft të përshtatshme për të kaluar ditën dhe aktivitet e saj.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
8
Sip: 
74.6m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!