Apartamenti 4094

118.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 97.6 m². E pajisur me një hyrje që të fton në korridor, me dy tualete, ndër të cilat njëra me akses nga dhoma matrimoniale. Ndarja e zonës së ditës me atë të natës është bërë në mënyrë të pastër, duke siguruar hapësira të mjaftueshme. Aksesi i zonës së ndenjes dhe kuzhinës në llozhë e bën atë perfekte dhe mjaft të përshtatshme për të kaluar ditën dhe aktivitet e saj.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
9
Sip: 
97.6m 2
Orientimi: 
Jug
Perëndim

Kërko njësinë tënde!