Apartamenti 6095

107.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 88.4 m². Hyrja të mundëson akses të menjëhershëm në zonën e ditës. Me një sipërfaqe optimale për një apartament 2+1, por i mirëorganizuar, me ndriçim dhe ventilim të bollshëm nga orientimi i dyfishtë. Zona e ditës është dhe qendra e apartamentit ku shpërndahen të gjitha funksionet. Aksesi i zonës së ndenjes në llozhë e bën këtë njësi perfekte dhe mjaft të përshtatshme për të kaluar ditën dhe aktivitet e saj.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
9
Sip: 
88.4m 2
Orientimi: 
Veri
Lindje

Kërko njësinë tënde!