Apartamenti 6096

166.000 €

Apartament 2+1 me siperfaqe 103.5 m². Apartament ne te cilin nderthuren te gjithe elementet cilesore per ta bere te shkelqyer. Hyrja e cila te fton ne korridor, ku aksesohet per ne dhomat e gjumit, tualetin kryesor, depo lavanderine dhe ne fund ne zonen e dites. Te gjitha ambjentet kane siperfaqe te bollshme, orientim te dyfishte ku dominon jugu, dhoma matrimoniale e pajisur me garderobe dhe tualet me dritare, zona se dites me akses ne llozhë dhe me orientim te dyfishte, jane komponente cilesore qe karakterizojne kete apartament.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Leo
Kati: 
9
Sip: 
103.5m 2

Kërko njësinë tënde!