Njësi shërbimi 1001

72.000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 47.6 m2 me shtrirje lineare e ekspozuar nga oborri para objektit. Hapësira e pastër pa ndërprerje të kolonave dhe çarjet në fasadë, e ndihmojnë njësinë që të përshkohet nga drita natyrale dhe ajri i pastër. Njësia ka një vendosje të tillë që e lejon të gjithë hapësirën të organizohet funksionalisht pa pengesa.

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Phoenix
Kati: 
1
Sip: 
47.6m 2

Kërko njësinë tënde!