Njësi shërbimi 1002

55.000 €

Njësi shërbimi, me sipërfaqe 41.2 me vendosur pranë hyrjes së objektit. Orientimi i saj nga jugu, dhe organizimi korrekt i planimetrisë, e bëjnë atë një njësi të favorshme për çdo lloj funksion biznesi. Njësia është e pajisur me një tualet në pozicion shumë të përshtatshëm, i cili lejon të gjithë hapësirën tjetër të organizohet funksionalisht pa pengesa të tjera.

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Phoenix
Kati: 
1
Sip: 
36.5m 2

Kërko njësinë tënde!