Apartamenti 1013

75,000 €
Apartament 1+1
Ursa 1
Kati:
1
67.4m2
Jug
Perendim
 • Lartesia e katit 3.50 m
 • Planimeti e rregullt
 • 1 tualet
 • Ambjente te gjelberuara, lulishte
 • Zeizolim
 • Aspirim i dedikuar
 • Fasade e ventiluar. Struktura dhe pllakat italiane
 • Dritare me alumin termik. Termo dhe zeizoluese
 • Grila ne dritare dhe llozhe
 • Ashensori Schiendler
 • Sistem kondicionimi multisplit
 • Tuba furnizimi me uje multistrat
 • Boje minerale pa kimikate, Keim
 • Hidroizolim i tarraces me materiale gjermane, Alwitra
 • Hidroizolim i nentokes me materiale gjermane, Dorken
 • Hidroizolim i tualeteve dhe llozhave me materiale gjermane, Ardex
 • Dyer te brendshme gjermane, Lebo
 • Dere e jashtme e blinduar
 • Hidrosanitare inkaso
 • Laminat zvicerian
 • Pllaka te medha ne tualet
 • Parkime per cdo apartament
 • Kontruksioni per termete deri 10 balle
 • Kreditim deri 100%