Apartamenti 3013

105,000 €
Apartament 1+1
Ursa 3
Kati:
1
69.9m2
Perendim
Veri
  • Lartesia e katit 3.50 m
  • Planimetri e rregullt
  • 1 tualet
  • Shkalle me ndricim natyral
  • Ambjente te gjelberuara, lulishte
  • 4 apartamente ne kat
  • Zeizolim
  • Aspirim i dedikuar
  • Fasade e ventiluar. Struktura dhe pllakat italiane
  • Dritare me alumin termik. Termo dhe zeizoluese
  • Grila ne dritare dhe llozhe
  • Ashensori Schiendler
  • Sistem kondicionimi multisplit
  • Tuba furnizimi me uje multistrat
  • Boje minerale pa kimikate, Keim
  • Hidroizolim i tarraces me materiale gjermane, Alwitra
  • Hidroizolim i nentokes me materiale gjermane, Dorken
  • Hidroizolim i tualeteve dhe llozhave me materiale gjermane, Ardex
  • Dyer te brendshme gjermane, Lebo
  • Dere e jashtme e blinduar
  • Hidrosanitare inkaso
  • Laminat zvicerian
  • Pllaka te medha ne tualet
  • Parkime per cdo apartament
  • Kontruksioni per termete deri 10 balle
  • Kreditim deri 100%