Apartamenti 1012

95.000 €

Apartament 2+1 me siperfaqe 82.5m2. Ndarja e zones se dites me ate te nates eshte bere ne menyre te paster duke siguruar hapesira te mjaftueshme. Aksesi I zones se ndenjes dhe guzhines nga llozha e ben ate perfekte dhe mjaft te pershtatshe per te kaluar diten dhe aktivitet e saj.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
1
Sip: 
78.7m 2
Orientimi: 
Jug
Perëndim

Kërko njësinë tënde!