Apartamenti 1015

95.000 €

Apartament 2+1 me siperfaqe 78.1m2. Hyrja te fton per tek korridori ku ne te majte eshte tualeti I dhomes se dites dhe ne te djathte jane dhomat e gjumit. I gjithe apartamenti eshte mjaftueshem I ndricuar nga dritaret e bollshme dhe te mirepozicionuara. Pajisja  me llozhe e cila eshte nje element me rendesi per ventilim dhe ndricim, Ia rrisin vlerat ketij apartamenti.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
1
Sip: 
79.0m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!