Apartamenti 2012

85.000 €

Apartamenet 1+1 me siperfaqe 56.3 m2. Forma e paster dhe ndarja e zones se dites nga zona e nates ne menyre korrekte, e bejne kete apatament te pelqyeshem per jetese. Nje avantazh shume I rendesishem eshte edhe llozha si element ndricimi dhe ventilimi. 

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
1
Sip: 
56.3m 2
Orientimi: 
Jug

Kërko njësinë tënde!