Apartamenti 2015

73.000 €

Apartamenet 1+1 me siperfaqe 60.7m2. Forma e paster kuadratike dhe ndarja e zones se dites  nga zona e nates ne menyre korrekte, e bejne kete apatament te pelqyeshem per jetese. Nje avantazh shume I rendesishem eshte edhe ballkoni ,si element ndricimi dhe ajrosjeje. 

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
1
Sip: 
60.7m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!