Apartamenti 3011

106.000 €

Apartament 1+1 me siperfaqe 70.6 m2, i pajisur me te githa kushtet. Zona e dites eshte mjaft mire e ndare nga ajo e nates. Orientimi I dritareve nga jugu dhe nga veriu I siguron ndricimin me te mire ambientit. Llozha ndihmon ventilimin e zones se dites. Korridori, I cili te fton akses ne te gjitha hapsirat.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
1
Sip: 
70.6m 2
Orientimi: 
Veri
Jug

Kërko njësinë tënde!