Apartamenti 3013

84.000 €

Apartament 1+1 me siperfaqe 69.9 m2. Hyrja te fton ne korridorrin e vogel qe te lidh me dhomen e gjumit dhe tualetin. Ne te djathte te tij ndodhet zona e dites. Orientimi I dyfishte, driteret e medha dhe ballkoni mundesojn ndricimin dhe ventilimin e gjithe ambientit. Forma e paster kuadratike dhe hapsirat e mjaftueshme ia shtojne vlerat ketij apartamenti.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
1
Sip: 
69.9m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!