Njësi Shërbimi 1014

106.000 €

Njësi shërbimi 1014, me sipërfaqe 70.3m2, e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Orientimi i saj, dritaret e shumta si dhe sipërfaqja e konsiderueshme, e kthen atë në një njësi ideale për biznesin tuaj. Tualeti është pozicionuar në mes të gjatësisë së saj, në pjesën anësore, duke lënë pjesën tjetër të hapësirës të pacënuar.Njesia eshte mjaft mire e ndricuar nga drita natyrale dhe e ajrosur nga carjet e shumta

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Ursa
Kati: 
1
Sip: 
70.3m 2
Orientimi: 
Perëndim

Kërko njësinë tënde!