Njësi Shërbimi 1015

123.000 €

Njësi shërbimi 1015, me sipërfaqe 81.7m2, e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Orientimi i saj i dyfishtë, forma e paster kuadratike e kthen atë në një njësi ideale për biznesin tuaj. Njesia eshte  mjaft mire e ndricuar nga drita natyrale dhe e ajrosur nga carjet e shumta.

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Ursa
Kati: 
1
Sip: 
81.7m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!