Njësi Shërbimi 2011

107.000 €

Njësi shërbimi 2011, me sipërfaqe 71.1m2, e përshtatshme për të zhvilluar çdo lloj aktiviteti. Orientimi i saj, dritaret e medha si dhe sipërfaqja e konsiderueshme, e kthen atë në një njësi ideale për biznesin tuaj. Tualeti është pozicionuar në fund të gjatësisë së saj, në pjesën anësore, duke lënë pjesën tjetër të hapësirës të pacënuar.

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Ursa
Kati: 
1
Sip: 
71.1m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!