Njësi Shërbimi 2014

84.000 €

Njesi sherbimi 2014, me siperfaqe 55.4m2. Forma kuadratike e paster , dritaret e shumta dhe te medha, tualeti ne pjesen fundore dhe hapsira e paster pa asnje nderprerje e bejne kete njesi te jete idealja per biznesin tuaj. Orientimi dhe carjet e shumta I japin ambientit ndricimin dhe ventilimin e deshiruar

Njësi: 
Njësi Shërbimi
Objekti: 
Ursa
Kati: 
1
Sip: 
55.4m 2
Orientimi: 
Jug - Lindje

Kërko njësinë tënde!