Apartamenti 2104

101.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 91.2m2. Apartamenti i ka hapësirat mjaft mirë të organizuara. Hyrja të fton në corridor, i cili në fillim të jep akses në të majtë me tualetin dhe në të djathtë me këndin e kuzhinës. Pjesa e dytë e korridorit të lidh me dhomat e gjumit. Pajisja e dhomës matrimoniale me tualet privat dhe e këndit të ndenjes me llozhë, e bëjnë këtë apartament t’i përmbushë të gjitha kushtet për të qenë i përkryer.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
10
Sip: 
91.2m 2
Orientimi: 
Jug
Lindje

Kërko njësinë tënde!