Apartamenti 2106

70.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 57.7m2. Hyrja të mundëson akses të menjëhershëm me këndin e kuzhinës në të majtë. Përballë hyrjes ndodhet dhoma e gjumit dhe në të djathtë tualeti. Këndi i ndenjes dhe i gatimit njëkohesisht kanë akses në llozhë, e cila është një element kyç i ndriçimit, ventilimit dhe çlodhjes. Ambienti ka ndriçim të bollshem falë orientimit të saj të dyfishtë, duke bërë të mundur funksionalitet në makismum të hapësirave.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
10
Sip: 
57.7m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!