Apartamenti 1111

104.000 €

Apartament 2+1 me sipërfaqe 86.1m2. Hyrja të mundëson akses në korridorin e drejtë, në të majtën e të cilit ndodhen dhomat e gjumit dhe tualeti. Korridori të drejton në fund në zonën e ditës, e cila është mjaft mirë e ndriçuar nga dritare të mëdha plot dritë. Dhoma matrimoniale është e pasuruar me një hapësirë të jashtme, që mundëson ndriçim, ventilim dhe qetësi.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
11
Sip: 
86.1m 2
Orientimi: 
Jug
Lindje

Kërko njësinë tënde!