Apartamenti 1112

100.000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 83.3 m², me orientim nga Jugu dhe Perëndimi. Hyrja e apartamentit të fton në një korridor të gjatë, i cili krijon akses të menjëhershëm dhe një shpërndarje paralele me hapësirat e apartamentit, përkatësisht tualeti, dhoma matrimoniale dhe dhoma e fëmijëve. Të gjitha këto hapësira kanë dritare të mëdha, të orientuara nga jugu, të cilat ju mundësojnë ndriçim dhe ventilim. Më pas vijon me ambientet e ditës, të cilat janë të bollshme, të pasura me çarje të shpeshta dhe të lidhura me llozhën e brendshme.

Njësi: 
Ap. 2+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
11
Sip: 
83.3m 2
Orientimi: 
Jug
Perëndim

Kërko njësinë tënde!