Apartamenti 1113

77.000 €

Apartamement 1+1 me sipërfaqe 69.9m2. Forma e pastër kuadratike dhe organizimi korrekt i hapësirave bëjnë të mundur rrjedhjen e aktiviteteve në mënyrë harmonike. Komunikimi i zonës së ndenjes dhe kuzhinës me llozhën rrisin komoditetin dhe cilësinë e apartamentit.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
11
Sip: 
69.9m 2
Orientimi: 
Jug
Perëndim

Kërko njësinë tënde!