Apartamenti 1115

69.000 €

Apartamenet 1+1 me sipërfaqe 56.8m2. Forma e pastër kuadratike dhe ndarja e zonës së ditës nga zona e natës në mënyrë korrekte, e bëjnë këtë apatament të pëlqyeshëm për jetesë. Një avantazh shumë i rëndësishëm është edhe llozha, si element ndriçimi dhe ajrosjeje.  

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
11
Sip: 
56.8m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!