Apartamenti 2115

69.000 €

Apartament 1+1 me sipërfaqe 57.2m2. Hyrja të mundëson akses të menjëhershëm në këndin e kuzhinës në të djathtë. Përballë hyrjes ndodhet dhoma e gjumit dhe në të majtë tualeti. Këndi i ndenjes dhe i gatimit njëkohësisht kanë akses në llozhë, e cila është një element kyç i ndriçimit, ventilimit dhe çlodhjes.

Njësi: 
Ap. 1+1
Objekti: 
Ursa
Kati: 
11
Sip: 
57.2m 2
Orientimi: 
Veri
Perëndim

Kërko njësinë tënde!